DOMOV Dogodki OTROŠKI TABOR NA RADUHI od 15. do 22.8.2021

OTROŠKI TABOR NA RADUHI od 15. do 22.8.2021

63
0

PRIJAVNICA ZA TABOR MLADIH PLANINCEV

Od 15.8.2021  do 22.8.2021

Ime in priimek otroka: __________________________________________

Datum rojstva:____________   Kraj rojstva: _______________________

Številka zdravstvene izkaznice: (obe številki): ____________/______________

Ulica in hišna številka:___________________________________________

Poštna številka:_____________           Kraj: _____________________________

Potrjujem, da je prijavljeni otrok zdrav in sposoben bivanja in gibanja v gorah.

Otrok je delno sposoben bivanja in gibanja v gorah (opišite omejitve):

__________________________________________________________

Zgoraj navedeni otrok jemlje naslednja zdravila in ima sledeče alergije:

__________________________________________________________

Zdravila bo otrok hranil in jemal sam:                                         DA      NE      (obkrožite)

Zdravila za otroka z navodili bom oddal mentorju:                   DA      NE      (obkrožite)

Velikost majice:     XXL    XL    L    M    S    12/14    10/12    8/10    6/8

Elektronska pošta staršev ali skrbnikov:______________________________

Telefon staršev:__________________                       Dežurni telefon: 041-334-531

Cena za 8-dnevno udeležbo na taboru (7 nočitev) Raduha 2021 je v 280 Є, drugi otrok 20 Є manj, vsak naslednji otrok 50 Є manj. Društvo doda 30 Є po otroku. Nečlani PD AT doplačajo 7 EUR za članarino. Vsak otrok lahko koristi svoj turistični bon za 50 Є Ob prijavi se plača are za stroške predpriprav in rezervacij v višini 50 Є, ki se v primeru kasnejše odjave otroka s strani starša ne vrne in se poračuna v ostalih aktivnostih v PD. Preostanek se poravna najkasneje do 1. avgusta 2020. Za koriščenje turističnih bonov bo potrebno izpolnit še poseben od države določen obrazec, ko pripeljete otroka na tabor.

Gotovinsko plačilo se nakaže na TTR društva, boni pa se oddajo ob prevzemu otroka na tabor.

Prijavnino nakažite na TRR 6100-0001-5661-579 Delavska hranilnica s pripisom: Tabor in ime otroka.

STARŠ PRIPELJE IN PREVZAME OTROKA NA LOKACIJI KMETIJE Zgornji Zavratnik Raduha 49/a pošta Luče

SEZNAM POTREBNE OPREME NA TABORU

Planinska oprema:                     Podloga za sedenje na prostem, planinski nahrbtnik, uhojeni planinski čevlji, copati za po hiši, pohodne hlače ali trenirka, flis ali več tanjših puloverjev, vetrovka oz. športna jakna, ki ščiti pred vetrom in dežjem, dežnik, pelerina, čutarica ali plastenka (ne steklena), PVC vrečke za zaščito oblačil pred vlago, svetilka.

Osebna oprema:  Potovalka ali dodatni nahrbtnik za rezervno opremo in obleko, spodnje perilo, rezervne hlače, trenirka, kapa, rokavice, bunda, več parov nogavic, več majic s kratkimi rokavi, športni copati, kapa s šiltom, (ali podobno pokrivalo za zaščito glave pred soncem), sončna očala, kratke hlače, žepna svetilka z rezervno baterijo in pribor za osebno higieno, brisače, sredstvo proti klopom, krema za sončenje, obliži, beležka, pisalo, družabne igre. Osebna oprema naj bo v potovalki/nahrbtniku zložena v PVC vrečkah zaradi zaščite pred vlago, dodatna vrečka naj bo za umazano perilo.

DOKUMENTI:       Planinska izkaznica s plačano članarino za leto 2021, zdravstvena izkaznica. Vsi morajo imeti pri sebi telefonsko številko staršev in naslov, na katerem se bodo starši nahajali v času tabora.

DOVOLLJENI:

Cenejši prenosni telefoni so dovoljeni. Dražja elektronska oprema: tablice, elektronske igrice, razni CD, MP3 in podobni playerji se ne aktivnosti ne nosijo ampak se pustijo v sobo.

S podpisom te prijavnice:

  • Izjavljam, da sem podal vse potrebne podatke in dokumente, ki so pomembni za napotitev mojega otroka na taborjenje in jamčim za njihovo točnost.
  • Soglašam, da lahko v PD AT Podčetrtek hrani in uporablja te podatke in jih preveri pri upravljavcih zbirk podatkov v skladu z zakonom.
  • Soglašam, da se lahko otrok s strani prijatelja ali zdravstvenega sodelavca-ke na taboru pregleda pred klopi in da se lahko po potrebi klop odstrani.
  • Sprejemam pogoje taborjenja in taborni red PZS za otroke in mladince na taborjenju in se zavezujem, da bom nemudoma prišel po otroka, če bo to otrok vztrajno želel, če bo resno zbolel ali če mu bo zaradi kršenja tabornega reda in neprimernega vedenja izrečen vzgojni ukrep napotitve domov.
  • S podpisom te prijavnice potrjujem, da sem vso prijavno gradivo razumel in soglašam, da moj otrok sodeluje pri interesnih delavnicah in aktivnostih ter da so lahko njegovi izdelki razstavljeni in objavljeni. Otroka lahko intervjuvajo, snemajo in slikajo med izvajanjem programov in da so lahko reportaže in posnetki  s taborjenja javno objavljeni.
Datum: ______________ Podpis starša/skrbnika: _________________