DOMOV Dogodki IZLET NA VELEBIT IN RAFTING NA ZRMANJI OD 22. DO 24. MAJA...

IZLET NA VELEBIT IN RAFTING NA ZRMANJI OD 22. DO 24. MAJA ODPOVEDAN

186
0

VELEBIT

od 22. do 24. maja 2019

izlet bo organiziran ob vsakem vremenu in je primeren tudi za družine z starejšimi otroki.

PREVOZ:     z avtobusom TA Relax. Vstopna postaja bo javljena po prijavah.

POTEK:       tokrat se podajamo za dva dni na Velebit in en dan na rafting po Zrmanji ali v kanjon Krupe. Čez dan hrana in napitki iz nahrbtnika! Cilji in smeri vzpona se lahko spremenijo glede na vremenske razmere in ostanejo lahki.
1. DAN      
Vožnja na Srednji Velebit do Štirovače. Tu se začne naša 5 urna krožna hoja z vzponom na Šatorino. Od Štirovače se bomo odpeljali do Karlobaga v hotel Zagreb, kjer po namestitvi sledi večerja in nočitev. 2. DAN       Po zajtrku prevoz do vhoda v Paklenico. Letos sledi hoja po tistem delu Paklenice, ki je lani nismo obiskali. Za ta sprehod bomo potrebovali štiri do pet ur lahke hoje. Sledi vožnja nazaj do hotela Zagreb, kjer bo večerja in nočitev. 3. DAN       Po zajtrku in oddaji ključev na recepciji sledi vožnja do Obrovca. Tu se bomo razdelili v dve skupini. Ena skupina bo odšla na rafing ali kanujing po Zrmanji, druga skupina pa bo odšla do izvira Krupe. Obe skupini se združijo na poznem kosilu pred povratkom domov.

PRIJAVE :       Prijave do 30.03.2020 na tel. 041-794-104. Po prijavi vam TA Relax pošlje račun in vsa navodila za izlet. Izlet boste plačali TA Relax. 

Pogoja: članstvo v PZS in »Coris« zavarovanje za tujino Zavarovanje si plača vsak sam pri zavarovalnici ali na katerikoli turistični agenciji.

SKUPNA CENA IZLETA JE 179,00 Є Z RAFTINGOM

ALI 149,00 Є BREZ RAFTINGA.

V CENO JE VKLJUČENO: podroben opis dobite od TS Relax.

V CENO NI VKLJUČENO podroben opis dobite od TS Relax.