DOMOV Izleti MIKLAVŽEV POHOD 08.12.2018

MIKLAVŽEV POHOD 08.12.2018

974
0
Letos se je nekaj naših članov udeležilo nočnega Miklavževega pohoda na Boč. Ob 17. uri so se zbrali pri Osnovni Šoli v Kostrivnici in odšli v soju lučk mimo cerkvice Sv Lenarta in Drevenika do cerkvice SV Miklavža na Boču, kjer so se udeležili svete maše. Po maši so sestopili do planinskega doma Velikonočnica. V prijetno topli planinski koči je sledilo druženje s plesom in obiskom Svetega Miklavža, ki je vse pohodnike tudi obdaril. V poznih večernih urah je sledil sestop do avtomobilov in povratek domov.

MIKLAVŽEV POHOD

 Kostrivnica – Boč – Kostrivnica

 in obisk Miklavža

 v soboto 8. decembra 2018 ob 17.00.h.

 KRATEK OPIS:    Dobimo se pri OŠ Kostrivnica, od koder se bomo podali k cerkvi sv. Miklavža na Boču, kjer bo kratka maša. Nato sledi spust na planinsko kočo Velikonočnico,kjer nas bo pričakal Miklavž. Sledi malica in pogostitev. Po druženju se bomo vrnili nazaj na izhodišče.

 PREDVIDEN ČAS HOJE:  od 3 do 4 ure po lahki zimski planinski poti.

 ZBOR POHODNIKOV:  na parkirišču pri Osnovni šoli v Kostrivnici ob 17. uri.

STARTNINA: je ni

OPREMA:   Obvezni udobni planinski čevlji, topla oblačila tudi kape in rokavice,pohodne palice, če jih uporabljate ter ostala oprema za pohode. Priporočam, da imate s seboj verižne dereze in svetilko ali baklo.

 HRANA IN PIJAČA: v planinski koči Velikonočnica je predviden topli obrok. Dodatno lahko imate tudi hrano in pijačo iz nahrbtnika.

INFORMACIJE: dodatne informacije lahko dobite pri vodnikoma pohoda Marku Artiču (031-329-668) in  Srečkotu Petauerju (041-771-063).

PRIJAVE ZBIRA: Ivan Šalamon po telefonu 041-794-104 ali na E. naslov; tehnoservis@siol.net do petka 7.12.2018.

LEPO VABLJENI